Om mig

Bag siden her sidder jeg, Anja, en familiemor med 2 børn, mand og parcelhus i Sønderjylland. Desuden har vi en dejlig Skoda Octavia stationcar, som har taget os på mange gode bilferier i både ind- og udland. Bl.a. har vi været på en fantastisk to måneder lang kør-selv-ferie i hele Europa med ophold fra Tyskland til Istanbul. En uforglemmelig oplevelse for hele familien. De seneste par år er der primært blevet til kortere ture, og her har vi også lagt vejen forbi vores skandinaviske naboer i Norge og Sverige, Østeuropa og Portugal. Meget forskellige oplevelser, der alle har været skønne og lærerige.

Personligt mener jeg, at bilferier er den bedste form for ferie overhovedet. Køreturen i sig selv er en hyggelig oplevelse, hvor man får en sjælden gangs skyld er sammen med sin familie uden at tv og tusind andre ting optager en, og når man bilen med på ferie, har man samtidig frihed til at rejse lidt rundt, overnatte en nat her og en nat der og selvfølgelig tage på en masse spændende dagsudflugter. Herhjemme er vi i hvert fald blevet helt hooked på at køre selv, og vi flyver kun, når vi skal til Thailand om vinteren. Det er trods alt FOR lang en køretur.

Hvis du har spørgsmål til siden her eller spørgsmål til mig, er du selvfølgelig altid velkommen til at smide mig en mail. God læselyst og god rejse.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>