Kør selv Bilferie til Canazei

canazei

Den Italienske skisportsby Canazei ligger i skiområdet Dolomiti SuperSki som er verdens største med 1220 kilometer pister og et nyt, moderne og effektivt liftsystem. Byen byder på næsten uendelige muligheder for at stå på ski, selvom om du er på skiferie i Canazei i 14 dage er der nye pister og nye udfordringer på ski hver dag.

Canazei er typisk norditaliensk med små gader der snor sig igennem den hyggelige landsby. Byen byder udover uovertruffen skiløb også på Italiensk charme, madkultur og fantastiske vine.

Hele året byder Canazei på fantastiske shoppingmuligheder i byens butikker og wellness og badesjov i ”The Dolaondes Aquatic Centre2. For de aktive byder Canazei på fantastiske vandre- og cykelruter både på racercykel og på mountainbike. Om vinteren er der udover skiløb, også mulighed for isklatring, skøjteløb og snow tubing hvor man glider ned af bjerge på stor badering. Slopetrotter Skitours arrangerer bl.a. kør selv skiferie til Canazei.

Kør selv med overnatning halvvejs

Canazei ligger hhv. 1286 km fra København og 1380 km fra Aarhus og det tager ca. 14 timer at køre distancen hvis man kører turen i et stræk. Vi anbefaler dog at man tager et stop på vejen og overnatter, i hvertfald på turen ned, så er man ikke total smadret efter at have kørt den lange tur

På nedturen er der mange mulige stop hvor man kan overnatte, skal turen bare overstås så nemt og hurtigt som muligt ligger Kassel ca. halvvejs. En anden mulighed kunne også være storbyen Frankfurt, som helt klart er et besøg værd.

På hjemturen anbefaler vi Hannover hvor i evt. kan tage en tur i deres helt fantastiske zoologiske have ”Erlebnis Zoo Hannover

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>